Wednesday, October 29, 2008

Woah...


Thanks syg for making this cover magazine although u are bz with ur study for the exam... while i, heh sleeping krohh krohh .... Well,what do u think? will it be the bestseller? lol

Tuesday, October 28, 2008

Huh?

Kriteria Isteri Idaman Tak Boleh Blah..

1. Seorang isteri yang cantik, pandai bersolek, memasak dan mengurus rumah adalah hal yang penting.

2. Seorang isteri yang periang, bertenaga, dapat membuat kita tertawa dan menghibur dikala duka juga penting.

3. Seorang isteri yang memahami, soleh, jujur, taat beribadah dan dapat dipercaya sangat penting.

4. Seorang isteri yang dapat memahami dan memuaskan anda secara lahir batin dan di tempat tidur juga sangatlah penting.

5. Tapi yang paling penting adalah ke empat-empat isteri tersebut di atas tidak saling mengenal satu sama lain…

Monday, October 27, 2008

Di tag oleh tersyg

THE SELF
[01] Real name: Mohd Hanif b Md Yusuf
[02] Nickname: aniep, chombee, astiq(new one)
[03] Status: Not single, Not available
[04] Zodiac Sign: Taurus
[05] Gender : real man ok
[06] Age: 22 years 5 months and 15 days
[07] High School: SMK bukit indah, Sekolah Keretapi Melayu
[08] College: UTeM (bila nk siap ni)
[09] Height: 160cm
[10] Weight: 62 (i think
[11] Do you like yourself: mesti bersyukur dgn aper yg ada
[12] Piercings: nope
[13] Right or left: aiya..(see above)
[14] Are you a freak : ehm.. dunno
[15] Hair: black.
[16] Skin: coklat la kot
[17] Allergic: dust
[18] What are you doing now: bcakap dgn si dia.
[19] What will you doing 1 hour later: buat CATIA
[20] What will you doing 10 years later: getting children, i think? and my dream sport car.

THE FAMILY
[21] Live with mother/father/parents/family: live with my loving family.
[22] Siblings(included you): 4
[23] Eldest: saya.. saya..
[24] Youngest: muhammad faiz
[25] Love/hate your family: love so very much

THE LOVE
[26] You found your another half: yessa
[27] If yes, who is he/she: Wan Nur Shazwani bt Wan Mohamad Nor
[28]Who you want he/she to be: dont hurt me so much..
[29] Time (s) you in relationship : nearly 3 years.
[30] Ever woo boy/girl: xpernah kot
[31] Anyone woo you before: xtaw2..
[32] Did anything wrong to your other half: thick headed..
[33] What was/were the wrong you had done: a lots
[34] Ever argue with your other half: everyday
[35] You with your other half since: 2 years 10 months
[36] Are you straight/Lesbo: both..
[37] Reasons you love your other half: naluri hati tiada siapa yg tahu..
[38] You and your other half in which stage: getting marry..
[39] You woo he/she or he/she woo you: always man do the job ait..
[40] Ever think of marry he/she: yes.yes

THE FRIEND
[41] Your first best friend: shahir jamaluddin
[42] Your first enemy: adela..
[43] The friends you love the most: semua kawan2 ku..
[44] The enemy you hate the most(1only): ish naper nk kene tnya ni.. rahsia la
[45] Your most beautiful girl friend: sha *luvly gf*
[46] Your most handsome boy friend: owh, semua hensem2..
[47] The kind of girl you hate the most: liar
[48] The kind of boy you hate the most: backstabbing*damn*
[49] You fall in love with your close friend before: nope
[50] Your best friend is your ex-lover: nope
[51] If your friend backstabbing you: i dont wanna be frens with them
[52] If your friend betray you: blah jer.. pdulik
[53] If your friend woo your lover: nk kene belasah?
[54] If your friends fall in love with you: tolak elok2.
[55] If you fall in love with your best friend: trully madly deeply no.

THE STUDIES
[56] Are you a good student: L.A.Z.Y
[57] You always done your homeworks/assignment: last minute work
[58] The teacher/tutor you love the most: Ms Grace(physic), Mrs Azizah(History)
[59] Always late to school/college: on time
[60] Your class: small.panas.
[61] You love your seniors: xpernah kenal
[62] Senior who you love the most: lagi la..
[63] Your classmates good/bad: good + notty
[64] Excellent result classmate: amrik singh
[65] Laziest classmate: sape korg rasa..

THE PEOPLE
[66] Smart people: smart student
[67] Stupid people : stupid people laa
[68] Good looking people : model..
[69] Ugly people: jgn la tnya cmtu.. xbaik
[70] Funny people: people funny (am i funny?)
[71] Cute people: my gurl of coz
[72] Bad people: sape yg buat dajal la
[73] Honest people: dalam umah ak ni, xder la..
[74] Acting people: cuba teka saper?
[75] You are what kind of people: innocent.bleh?

THE PREFER
[76] Lip or eyes: lip
[77] Hugs or kisses: both
[78] Shorter or taller: taller la.tp...
[79] Hesitant or spontaneous: spontaneous.
[80] Nice stomach or nice arms: stomach
[81] Listener or talker: both
[82] Romantic or rich: biasa2 sudah
[83] Good husband or Good Father: eh?

THE FUTURE
[84] Age to get marry: ..... (secret code)
[85] Numbers of kid(s): 2-4 (i prefer genap numbers)
[86] Career: engineer.. businessman
[87] Salary: lebih la 3k
[88] Retirement age: ntah le
[89] Properties value: i want celica, aquarium with tropical fish,kondo with simple furniture(all white)
[90] Wishes: saya berharap segala halangan dpt diatasi dgn bantuan Allah, dan aper yg di impikan tercapai

Peace..

THE VICTIMS

Gacoo..
Sammil..
Pizan..
dan sape lagi yg berminat nk buat bnda ni...

Kisah Zaman Sekarang...

Kite semua mesti pernah melihat iklan petronas tentang burung murai tu.. tu kisah zaman dulu kala.. now ni, ak nk cite sikit tntng kisah zaman skrang plak..telah di apdatasikan dari cerita sebenar... aper nk jadi la budak zaman skrang..

~selepas mkn malam dan lepak di luar~

Bapak : Anak, bunga tu bunga aper nak?

Anak : Bunga ros abah..

Bapak : Warna aper bunga tu nak?

Anak : Warna pink2 skit..

Bapak : Bunga aper aper warna pink2 skit td tu nak?

Anak : Bunga pink td tu bunga ros la nak...

Bapak : *sigh*

Anak : Nape bapak?

Bapak : Pak nk tnya lagi, bunga apa td nak?

Anak : Bunga ros la...

Bapak : Bunga apa?

Anak : Bunga ros!

Bapak : Bunga apa? *tgk dgn lebih dekat, kot2 salah ker*

Anak : Bunga ros la.. bunga ros.. bunga ros..

Bapak : *buat2 xpaham n buat pelik*

Anak : Pak ni kenapa ni.. dh nyanyok ker, dh pekak? ... nak saya tulis kn ker kasi bapak baca.. saya kate bunga ros.. bunga ros tu wangi.. paham!!

Bapak: *ilang sabar* Hei hawau, ko igt ak pekak ker.. Masalahnya ak tengok dekat2 pun td, ak tgk tu bunga ros..dah la ko kate wangi, ak bau pun xder.. ko ni mana blaja r nama bunga ni.. Ko taw x tu bunga aper? ko main tibai jer..

Anak: Bunga ros la.. then bunga aper plak?

Bapak: Pallaa ko jambul.. Tu bunga kertas la ngok.. pernah belajar tak kat skolah dlu.. Ko ni btul la xtaw apa2.. ko pg bau bunga tu, wangi ke x.. try skit..

Anak: Biar btul pak..

Bapak: Betul la sengal...

~skrang turn anak plak bersoal jawab dgn ayah dia.. akhir skali kene pelangkung smpi lebam kepala dia..~

cerita ni tiada kaitan samada yg dh meninggal dunia.. just ader kaitan ngn org yg masih hidup jer.. ak xnk bgtaw la saper..kang meng aibkan org tu.. tp harap2 lepas ni, blaja la nama2 bunga k..

Watak : Bapak - Sape2 sajer yg bleh
Anak - Adela




Ni la bunga ros (rose) taw yang sebenarnya..








Ni plak bunga kertas (bougainvillea) yang dimaksudkan..warna lebih kurang la dengan bunga ros, tp xsama. ingat..






Ni plak bunga tahi ayam(marigold).. jgn nnti sape2 kate bunga ros wangi gk.. cuba try bau bunga ni, wangi or bau macam taik ayam? test la.. nnti bg komen ek ~kene marah ngn my gf sbb gmbr salah~




Sekian..Peace2

Sunday, October 26, 2008

Missing her



We have been apart about 2 months right now..
8 months to go..
life is so miserable rite now..
problems arise from no where..

Just looking her face..
Make my heart beat like hell..
Glad she still remember me to take this video..
Cute as always..

Watch the video many many times...
waiting for her to wake up from dreamland..

I miss u syg.. I love u

Nk tido dlu..semlm xcukup tido

Wednesday, October 22, 2008

True Friends


Many people will walk in and out of your lives,
But only true Friends leave footprints in your heart.

Saturday, October 18, 2008

Tension


Walaupun minggu ni sgt2 free, tp ader musibah yang datang after dia.. keje byk wei..
Tp bagi budak2 universiti, biar senang dahulu,susah kemudian... hehe
Kepada 51's crew, selamat bercuti n selamat pulang untuk another hellish week...
Catia susah doh nk buat.. ak ni slow jer buat ni..
Experiment report lagi nk buat.. aduh2..
Siap la korg nnti.. haha..

Thursday, October 16, 2008

Karipap..

Karipap, kuih kegemaran rakyat Malaysia..
Diperbuat daripada kentang, daging, ayam, kari dan juga pelbagai lagi inti yang telah dipelbagaikan untuk citarasa yang berlainan...
Terdapat dalam pelbagai bentuk, bulat dan semi sphere..
Terdapat juga dalam pelbagai saiz, kecik, sederhana, besar untuk kesesuaian selera..

Karipap juga mempunyai 1001 cerita yang berkaitan dengannya..
Disebabkan dia, ader yang kekenyangan..
Disebabkan dia, org lain teraniaya..
Disebabkan dia, persahabatan menjadi erat..
Disebabkan dia, hari menjadi lebih ceria dengan gelak ketawa..
SO,cari la karipap, pasti hari akan jadi lebih ceria sentiasa..



*ngaku la mel, ak xmarah*

Sunday, October 12, 2008

Pagi Raya...

Bukan setiap hari raya ialah hari raya yang gembira.. Ader yg gembira, ader yg sedih dan berduka, dan ader juga yg mederita.. but for, this will be the saddest hari raya.. The news that i have receive last nite, really shock me like hell... My aunt, have pass away the nite before raya..

Walaupun my aunt ni kira, aunty sedara la.. but she very2 (x infinite) kind to me and my family.. i even couldnt even remember the title of her(mak long, mak ngah i mean).. selama ni ak igt arwah mak long, tp rupanya arwah mak ngah... tp dia even can remember my nama at least,walaupun dia slalu salah antara ak ngn saufi sbb saufi lebih besar dari ak..

So ak sgt2 sedih dgn pemergian beliau.. but hari raya, still hari raya.. we all akan pergi ziarah after sem'yg raya nnti...











Ni dua2 gmbr ak dipagi raya.. pergh songkok nk tnggi jer

Selepas semua perkara diselesai (sem'yg raya, acara meminta maaf), my family n i berangkat ke Masjid Tanah untuk menziarahi arwah... My whole big family from Johor, dtg lebih awal untuk menguruskan upacara pengebumian.. Me can only watching the from far2 away and sit in the house and try to remember for all she have done to me and a lil bit sedekahkan doa untuk arwah...



Walaupun sudah meninggal dunia, ramai juga orang yang melawat. Ini kerana arwah seorg yg sgt2 baik hati kepada semua org yg dia jumpa.. Ni la 'hadiah' untuk seorg yang mempunyai hati yg baik...



Setelah semua perkara yang diselesaikan, tibela masa untuk berehat sebentar..masa digunakan untuk beramah mesra dengan sanak saudara yang dtg dari jauh... banyak perkara yang dibualkn, banyak perkara yang ingin diluahkan...

Waktu ptg, diadakan mjlis tahlil dan dan ramai lagi sanak saudara yang berdekatan singgah untuk mendoakan arwah.. Lewat ptg, kami pun berangkat pulang ke kg di ayer keroh, melaka untuk mengambil barang untuk ke Johor, my other home swit home.. JOHOR here i come...

to be continue...

p/s : *mari sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah dan doakan yg terbaik untuk nya*

Malam raya..

Aritu ak ader ceritakn tentang kebosanan ak tnggl sorg2 time raya kn.. So ni sambungan dia la..

2 hari sebelum raya, ak ader la blk to my granma house.. time tu atas arahan ayahku, ak ditugaskn untuk membuat ketupat dan menolong perkara2 yg perlu.. So ader la ak menganyam ketupat.. ak sebenarnya dah lupa dh nk anyam cmner sbb dlu yg ak paling expert time ak form 3.. smua jenis ketupat ak geti buat..kecuali ketupat bawang.. fail smpi sekarang...

So atas berkat kesabaran dan memeras otak cmner cara nk buat ketupat ni blk, ak pun mendapat sentuhan ajaib dan terjadi la sarung ketupat yg di idam2 kn... So mlm tu ader la ak buat ketupat ketupat sate,ketupat burung and ketupat yg hampir serupa dengan ketupat bawang ( sbb shape dia skit lagi mcm bawang)

Ni la rupa ketupat sate.. bawak blk daun dia kerumah sewa dan buat sbb kebosanan sorg2.. hehe..

Sehari sebelum raya, ketupat pun dimasak lebih awal supaya xterkocoh2..senang jer nk masak nyer.. ak gunakan term 'rebus' ketupat la senang.. get the idea now?



Ni setelah ketupat dimasak.. tgh mngikat ketupat yg masih panas untuk digantung..








Ni time mengantung ketupat. Tujuan nya ialah untuk 'mngeringkn' ketupat yang basah supaya x lembik ketika dihidangkn..lagipun ia masih panas, ini juga dapat mnyejukkn ketupat td..*skema gler*




*ni la mercun yg kitaorg main*


Setelah habis smua ketupat dimasak, sepupu ajak main mercun.. ni part yg paling best klu raya.. dajal org..mlm tu mmg abis la sepupu ak kene bom..ak main berdua jer kerna family ku xdtg lagi walaupun dimlm raya..xder org lain pn nk join..

*gmbr xjelas yg ak main mercun sorg2..sepupu ak yg amik gmbr ni sbb takut kene dajal dgn ak*

My family pn arrive lewat mlm tu sbb my father habis kele lewat.. Its ok as u arrive safely oji-san..But they also have the bad story that never 1 of us expected...continue...

Saturday, October 11, 2008

Home Swit Home

*my kingdom*

There were several things that happened to me lately that makes me thing for the good reason for it.. Serabut kn kepala otak ak jer.. Tapi aper pn berlaku, kite still ader kawan yang akan bersama kite walaupun diwaktu susah... This post were dedicated to all my hommies yang sentiasa mengambil berat antara satu sama lain walaupun asyik ader yang asyik kene kutuk jer... kutuk pun kira diorang amik tau pasal ko gak la kn, sbb dorg asyik bercakap tentang ko.. kn kn... ;p

Kawan ni bagi ak la sgt2 penting dalam hidup.. dorg yang banyak amik tahu pasal korg, nk pg mana, ko dh sem'yg ker, ko basuh x pinggan, kemas bilik x, perangai macam hawau ker.. semua dorg tahu.. so aku sgt2 bersyukur ada kawan2 yang cmni..

Kalau ak ader salah dan silap, mahu juga ditego..Dan kawan2 la yang akan menegur... mmg sakit hati, tp worth it.. tahan jela..

Ni nk cite pasal bebudak umah ak ni..Kawan yang terdekat dgn ak sntiasa.... Dorg ni sempoi bangat.. semua jenis perangai ader.. N dorg ni sgt2 membantu ketika ak mnyuruh utk mengemas rumah(sbb ak ketua rumah la dorg kate).. a TRILLION thanks ek saper yg terlibat dalam Project-X sebelum kite balik aritu.. 3 jam kite kemas umah smpi berpeluh..

Pjg klu nk cite lagi, ni ak pendekkan la.. Bawah ni organisasi Umah 51 TU 17 :


LEADER UMAH 2 TINGKAT (KR)

Nama : Hanif @ Aniep @ chombie @ astiq
Komen : *ku serahkn kepada judgement anda*
Tarikh jadi ketua : 1/7/08



SO, walaupun ak ketua kat umah ni, tp ader lagi dua grup yang slalu bertelagah dalam merebut kuasa di dalam umah ni.. Mmg samseng la grup ni..Ni ak listkn grup yang slalu la buat hingaq kt umah ni...

Geng Bajet Cute

~Leader yang cute~


Name: Syafiq @ gacoo @ ambeh
Komen : Masterplan segala plan kuar beramai2.Tp dia ni dh ader skit2 ilmu membuat muke comel xbersalah smbil tuding jari kat org lain(tgk gmbr sbelah). Ak selalu tibai PSP dia nk main game.. sian ko gacoo
Tarikh jadi ketua : Sejak beli BJC.





Dia mmg suke buat muka comel +mental. Sekarang ni dh jadi penjual tiket bas gacoo express dh kat kawasan umah ak ni.. If korg xder tiket nk blk, contact dia ni.. k




The Vice


Name : Hadi @ hadiaq
Komen : Pemberi idea kepada gacoo dalam menjalankan plan2 yang bernas. Ni pn mcm ala2 komando gk.. tgk jer sempoi,tido je.. tp keje dh setel smua..jeles ak...Seorg peminat drift dan bakal masuk pertandingan dlm masa terdekat ni.. Gua sokong lu la bai.. hehe..




Ni masa pertandingan formula varsity.. Hadi ni antara pengasas pertandingan ni la.. dia pelukis logo untuk pertandingan ini.. pertandingan ini untuk seluruh universiti diMalaysia.. Im proud of u my man...Tgk gaya posing pn macam seorg tokoh..Ada bakat.. Gud luck to u




Geng Mantokai

~Leader penyebar berita palsu~


Name: Syammil @ kimma
Komen : Dia ni seorg tokoh pemimpin la sbb bekas ahli MPP la kn...Perancang konspirasi cerita panas terkini yang tidak tahu akan kebenarannya. Mata dia pun cepat jer mencari sasaran untuk dijadikan bahan berita panas dia. Rider xtakut mati pnya semata-mata untuk untuk menyampaikn berita hangat.
Tarikh jadi ketua: time persatuan kimma dtubuhkan kot




Tu muke tgh cari modal baru nk buat berita la tu. Spec tu nk cover mata dia yg aktif la tu.. Macam bonzer pn ader..





The Vice

Name : Aizat @ Abu @ Atai
Komen: Selalu jadi mangsa ketuanya sendiri. Dia akan jadi orang pertama yang akan jadi bahan hangat sang ketua. Berani melawan ketua dia n kadang2 dia ni ader gak tipu balik ketua dia. Pembonceng yang setia. Sangat tertib dalam melakukan sesuatu perkara.'semua mesti perfect' tu la ayat dia.. *btul ker ni?*



Ni tgh kecewa sbb dia ditinggalkn sbb dia tipu ketua kate ader drag kt ampang tp padahal nk pg blk umah. *hehe* . (kete belakang tu just hiasan jer)






Free Citizen

Kumpulan orang dibawah ni ialah warga awam yang sentiasa menjana suasana bahagia didalam umah ni dan menambah sedikit huru hara yang telah dibuat oleh geng2 diatas.. ader yang tibe2 antara budak2 dibawah ni masuk geng diatas untuk membuat angkara kepada kumpulan lagi satu. Selalu kumpulan mantokai la jadi mangsa...

1.
Name : Ariff Shah @ Ripsah
Komen : Penduduk setia Shah Alam.. Muka dia mcm artis bak kate Ir Talib la.. Maybe ader kot darah seni dalam diri dia.. Dia ni kira antara artis dalam umah ak ni..Bleh main gitar dan mnyanyi lagu rock.. Pnyanyi backup, tu ha sbelah dia..

Asal muka cmtu bro.. kene flash ker..

2.
Name: Sobri @ sob sob @ bung sohob
Komen : Ayu giler la muke.Asal dari Ipoh mali.. Dia ni member la jgak dari time matrikulasi..Just kenal2 jer dlu.. Dulu diam jer dia ni... Skrang, dia la pembuat hingaq no 1 kt dalam umah ni.. Suke main PES n leader kepada kump choki2 yang baru nk meningkat naik untuk melawan kump yg sedia ader dlm umah ak ni.. dia ni gak merangkap simbol seks dalam umah ak ni..

Ni time makan piza, muke ceria nk tnggu pizza yg tgh di masak..smbil tu tgh buat hingaq kt meja tntng air teh yang disediakn oleh pihak pizza..

3.
Name: Hafizi @ fizan
Komen : Ni rummie ak dari tahun 2 lagi..seorg yg alim gk. Dulu ak selalu tumpang dia naik moto nk pg kelas.. now ni masing2 dh ader kete, naik kete jela..he got brain and di antara person yang terajin la dlm umah ni..n now ni dia tgh tensen dalam membuat PSM.. kerja keras siot..dia ni gak baik bagi ak mknn jer slalu.. mana ak xbesar..ish2... paper pun thnks bro

Ni ak xtaw la aper dorg nk buat sebenarnya. Gaya otromen kot..

4.
Name: Zulazrin @ Zul @ orang melakau
Komen: Dia ni seorgang yang suke tersenyum.. lebar jer bibir dia mengukir senyuman... selalu gelak ketawa dgn gacoo.. and suke ckp loghat kelantan walaupun dia ni org melaka...Now ni ak tumpang moto dia plak nk pg kelas..rajin buat keje secara senyap jer.. taw2 dh siap.. ni pun peminat PES ni.. sekarang ni, dia tgh mencipta sebuah part kereta iaitu damper.. bijak x dia ni?

Lupa plak, mamat juga dikenali sebagai Faizal Tahir. tgk la gaya rock dia time karoake.. tersnyum lebar sama dengan reputasi dia sbg seorg celebrity.


5.
Name: Azizi @ pak ali @ joe
Komen : Asal dari Perlis. Friendster dude yang ingin mencari kenalan2 baru.Ingin berkenalan, mail me untuk mendapatkn fs url dia.Dia ni kira seorg yang penyabar gak la walaupun beribu2 kali kene kutuk kaw2 punya... seyesly pnyabar. ni la idol pnyabar ak ni...
Ader rumors kate dia ni dah berumur..tp ni hanya berita sensasi yg cuba di glamorkn la..taw2 la saper punca nya..
Gaya seorg businessman yg bz..


Aktiviti - aktivit yang telah dilakukan bersama




Tengok muka ketua mantokai semasa muda-muda... innocent jer.. gmbr ni time Kem Perdana kat Johor..jadi ajk untuk cari pengalaman lebih..










Ak x percaya dengan tgk gambar2 masa muda2 dlu.. semua muka teenager jer.. masing2 rambut pjg.. now ni, smua dh berambut pendek sbb dah ader kesedaran untuk menempuh alam pekerjaan..









Lunch terakhir besama-sama di pizza hut semasa sem ke 5 sebelum masing-masing berhijrah ker tmpt kelahiran masing-masing untuk sesi latihan industri untuk sem seterusnya.










Time karaoke semua warga '51'..tgk muka masing2 ceria mnyanyikan lagu kegemaran masing2..ak taw, mesti ader org nk komen gmbr ni kn.. sila2, anda berhak bersuara...










Konvoi pg 'Eyes on Melaka'.. time ni zul xder lagi.. dia ader hal..dia kate dia sakit gigi time tu..so tido jela.. Geng 'Eyes on Malaysia' tgh pasang kt blakang holiday inn,nnti kite pg cna la plak..orait











Ni la gaya samseng umah ak.. semua muka nk otai jer.. sorg dari teluk intan, sorg perlis, sorg ipoh dan lagi sorg dari bertam hulu..











Try to 'pick up' up little gacoo...









Tribute to all my frens. May Allah bless all of us and friendship last forever my frens.

~Aku minta maaf atas semua perkataan ak diatas ader yg menguris hati kawan2 ku.. artikel ni dsiarkn untuk suke2 sahaja.. dan penghargaan ak kepada kawan2 rumahku.. love u all~

51's Crew

Gacoo = The Thing
Syammil = The News Guy
Hadi = The Planner
Aizat = The Perfectionist
Azizi = The Passionate
Zul = The Smilley Guy
Fizan = The Brain
Sob = The Hingaq One
Ariff Shah = The Artist
Hanif = The 'Notty' Guy

Tu jela dari ak untuk kawan2 ku..Hope korg jangan lupakan diri ku ini klu dh keje besar nnti...

Monday, October 6, 2008

Telegram Buat Yoko


Girls. check out this VC..dgr lirik btul2... hehe... tc