Tuesday, November 10, 2009

owh comelnya.... hehe.

Hye boys n girls..

Kembalilah ak dlm dunia blog ni selepas awek ak push2 suh tulis n mmg dh lama dh x menulis. lain plak rasanya..

Kali ni, post yg ak try nak bagi ni agak sensitip.. bukan bermaksud ak dh gatal or awek ak gatal, tp just for fun.. ni adalah hasil kerja awek ak dikala kebosanan menunggu ak balik keje, dia pg masuk ada 1 website yg bleh cantum gmbr kite n memberi gambaran gmbr anak kite.. so basically, kitaorg saje jela nk tgk cmne la muka anak kami ni kn, tp paper pn ni just gambaran, sesuatu kejadian Allah swt tentutan...jgn percaya gmbr anak2 ni gmbr anak kite masa depan, bhya.. ok.

So, dipendekkn, muka ak ni telah dicantumkn dgn gmbr awek ak dibawah dan dpt la 3 gmbr anak yg comel2 belaka.. hehe


+

=

*asal muka mcm cina ek, tp papepun tetap comel*



*nampak smart kn budak ni...*


*ni seyes mcm muka ak time kecik2 dlu (macam jela)*


*ni gmbr ak time kecik2 dlu*

Ada la kiranya muka beby2 ni sama mcm muka daddy nya.. haha, kn2.. and xlupa juga mcm muka awek ak gk.. (kng majuk plak dia kng xsbut nama dia)


So, try la dgn gmbr muka ak lain plak dan hasilnya:



Pergh, comel gler budak ni.. kecik2 dh ensem. mcm mat salleh beb.. ni mmg comel gle ni, xtipu la.. mcm ayahnya, hehe..

Itu saja la dimlm hari ni. Kepada sygku sha, thanks for the pics. I hargai sgt2.. Dan juga, peringatan kepada KAK JAMBU, jika anda membaca blog ni, jgn la sebar kepada smua STC. Karang dorg kata saya dh gatal nak kawin.. owh tidak, tidak sanggup den. This is just for fun saje. tiada niat lain..

Ok la, mau tido. besok keje la wei.. tido2.. nite2

3 comments:

wild bunny said...

i xpush.i ugut. =p

beby,i majuk ngn u,tp nnt u private call ngn i then tye i knp ek.

asl semua mcm muka u,muka i kot byk.gmbr budak yg smart tu mcm i time kecik tu.mmg ptut la smart,kecik2 dh nmpk mcm kanak2 pintar (mcm i time kecik la.haha)

anak2 je ke comel, mummy anak2?
argh.gile xpuas hati ni.

i lov u beby, muahs

SEN said...

uisehh..jambu tol mamat tuh..eheh..aku dah link blog ko kat blog aku dah eheh..

♥S@R@♥ said...

hahahaha..anip gatal nak tawen..kehkeh<---gurau je..

budak tu comel ikut muka sha tp mata ikut ko..hehe eh yeke?..

eh katmana wat benda alah ni..akak nak main gak la..hehe<--sbb gatai nak tawen gak ni...hehe