Thursday, November 25, 2010

New ectasy..

New catchy song.. Body bounce by Kardinal Offishall feat Akon.. let bounce!!

Sunday, November 21, 2010

Sempena hari lahirmu..

There are 23 thing that I wanting from you so loooooonng. I called it Do & Don't 'Living' list.. Why I called it 'Living', 'cause this list will continue until the end of our life, the list will be strike after it were done/accomplish... See below for the whole 23 item...

1. Love me.. only me...
2. Your love is mine.. can't be share
3. Your loyalty to me, for me..
4. Sincere about all thing between you & me
5. No lying, no hiding something from me..
6. Wear proper attire. NO sexy, NO jarang-jarang. You exist, only for me..
7. *Sensative* Bila nak pakai tudung?
8. Jaga tingkah laku & pergaulan..
9. Huh.. jaga setiap ayat-ayat you tu.. makin bahaya now ni ek..
10. Mana janji you nak siapkan cerita dalam blog you tu..
11. Plus cerita yang i minta sekali tu.. Yang I dah bagi jalan cerita tu.. ;p
12. Straight foward dengan I, I tak suke belit-belit..
13. Don't pampered me so much.. Cause, I takut nanti sakitkan hati you kalau I tak dapat nak buat
14. Please don't cheat on me/behind me.. maybe I memang tak tahu, tapi Allah akan membalas..
15. What goes around comes around / Karma.. remember that
16. I akan ikut apa sahaja you nak i ubah.. because I LOVE YOU
17. Aper lagi rahsia you yang I tak tahu? Boleh bagitaw I?
18. You are much prettier without all that makeup.. I like natural
19. Become good doctor, don't mess up your life..
20. Stop doing stupid thing.. etc, you know what I mean
21. Be strong, tinggal 2 years until graduate...
22. Enjoy living your life right now, as times goes by, you will miss it a lot!!
23. Lastly, I want you to know, I'm here for you..

....to be continue on your 24 birthday...


Wish you a good day on your 23rd birthday..

'Semoga Allah panjangkan umur insan yang bernama Wan Nur Shazwani, murahkan rezeki, permudahkan perjalanan hidup dia, tunjukkan jalan ketika mengalami kesusahan, sentiasa tabah menghadapi dugaan dalam hidup ini. Dan jodohkan kami dan kekal hingga akhir hayat. Amin'


'It must have been a rainy day
when you were born,
but it wasn’t really rain,
the sky was crying because
it lost his most beautiful angel…
happy birthday my love'

Saturday, November 20, 2010

To my history..



1st of all, Happy birthday to you.. Happy sweet 23..
2nd tq for all the thing that you have done for me.. really appreciate it..
Present : I & piqa beli.. dia pilih & bayar..

Teringat video-video lama yang I buat untuk you dulu.. Terkenang zaman dulu kala...
Budak-budak lagi kan.. Terharu pun ade, sedih, sangat-sangat sayang kat dia...

Nak tengok apa yang aku maksudkan, tekan bawah..

1. 21st birhtday..

2. 22nd birthday.. (takder aper pun, just gambar budak-budak kecil)


Semoga panjang umur dan murah rezeki... Moga hidup bahagia dan ceria selalu...
I will missing you.. Love you always... bye..

Tuesday, November 16, 2010

For ya...

I tujukan lagu ini untuk insan yang hubungan macam kapal nak karam.. enjoy.. best lagu ni, memang aku dah jadi kipas-susah-mati bruno mars camni..