Friday, February 27, 2009

Bum City Colllection..

di suatu ketika dlu, ak jalan2 kat mp, ak nmpk ayat yg best kt pakaian n accesories kat Bum City..
best ker pakai bj macam ni? aper pndpat korg? ptt ker kite mengiklankn bnda2 mcm ni.. or it just provoc jer..

*ni ak sokong skit2 la.. jgn percaya 100%.. bg ak la.. jgn salahkn ak sbb ni pendapat jer*




sunyi nyer mlm ni... aper nk buat ni...gacoo, bila nk buat Prank ni

Thursday, February 26, 2009

em-bek.. em-bek (im back)

wah.. lama sungguh ak xtulis paper ni.. nak dekat 3 bulan aku mnyepi.. hilang mood la nk tulis bnda2 ni.. banyak benda nk tulis, tp ader jer menghalang.. aritu pun ak jnji nk tulis sumting.. tp xjugak2 tulis.. maafkn ak sbb dh mungkir jnji.. so after dis, cerita2 yg lapok pun ak tulis sbb idea baru xder lagi.. sorry geng.. c ya after dis