Sunday, November 29, 2009

Late Post.... SORRY!!!

This post was dedicated to my love for her 22 birthday celebration last 21st Nov 2009..

This year, I really cant do much for her like last year.. Last year, you can click the BIG WISH BELOW and see for yourself what i have done for her. But at least i have to do something for her..

Before I usually dont buy anything that she want so much, so i decided to buy something that she really want, so I have plan to get 'the thing' that she want b4 her birthday comes..

So, I gone searching through malls, and also the internet... And on the night b4 her birthday, I have bought this thing (picture below)


*sexy ait*


Also beby, the rose plant that we bought together at IKEA, do u remember it do u, the 1st week the flower all dead but on your birthday, it already have 5 - 7 buds i think and it so beautifull... Maybe because it indicates our happy relationship that brings the flower to bloom.. 'Kalau gado jer, bunga tu ak tgk layu je.. hehe'... xcaya, cuba sape2 yg nk test cinta dia kuat ke x, buat la cmni.. tp kene bersatu perasaan dgn bunga la.. cmner tu? sendiri pk la.. ak pn susah nk ckp..


*spoil ader gmbr tayar la plak*


And lastly, for ur final present.. I already bought new car (actually downpayment by my father la, tukar kete lama dapat voucher proton tu kn, tp bulan2 ak kene bayar. nak beli sendiri xmampu). first thing i letak ialah benda yg kite sama2 dah jnji nk letak dalam kete kite tu.. ini ialah, seekor ...

*the car*


*the ugly duckling*


Because she like duck, i dunno why, asked her if u want to know, ok.. then i belilah benda ni time tgh jalan2.. comel gak benda ni, so xrugila beli.. biar la org kate mcm kete pmpuan, asal comel.. hehe.. No plat pun mmg mengancam kn.. do u now WTF stand for? Ok, dont notty2 pk lain.. tu nama pendek utk bidang yg ak ceburi dlu.. World Taekwondo Federation.. ok..xder mkna lain.. fullstop.. haha..



ok la.. Akhir kate, I nk minta maaf kt u syg klu i buat blog ni sgt2 lmbt.. dh seminggu dh.. maafkn i syg.. sgt2!!.. tgk la video ni blk.. mesti best nyer.. pengarah muda katakn, kalau ader berminat yg nk ambik utk mengarah filem korg, sila contact manager saya aka my future wife ok.. sekian..


HAPPY BIRTHDAY SAYANG

I LOVE U


p/s: bila tgk video ni balik, tringat budak2 umah ak yg best.. mis u guys.. hope to c u this weekend. thanks guy for the cooperation for the video... tq...

R.I.P

*the saga 'ferrari' 1991, thank you lots for being with me dari kecik smpi i dah besar... i will remember u always.. sob sob*

Tuesday, November 10, 2009

owh comelnya.... hehe.

Hye boys n girls..

Kembalilah ak dlm dunia blog ni selepas awek ak push2 suh tulis n mmg dh lama dh x menulis. lain plak rasanya..

Kali ni, post yg ak try nak bagi ni agak sensitip.. bukan bermaksud ak dh gatal or awek ak gatal, tp just for fun.. ni adalah hasil kerja awek ak dikala kebosanan menunggu ak balik keje, dia pg masuk ada 1 website yg bleh cantum gmbr kite n memberi gambaran gmbr anak kite.. so basically, kitaorg saje jela nk tgk cmne la muka anak kami ni kn, tp paper pn ni just gambaran, sesuatu kejadian Allah swt tentutan...jgn percaya gmbr anak2 ni gmbr anak kite masa depan, bhya.. ok.

So, dipendekkn, muka ak ni telah dicantumkn dgn gmbr awek ak dibawah dan dpt la 3 gmbr anak yg comel2 belaka.. hehe


+

=

*asal muka mcm cina ek, tp papepun tetap comel*



*nampak smart kn budak ni...*


*ni seyes mcm muka ak time kecik2 dlu (macam jela)*


*ni gmbr ak time kecik2 dlu*

Ada la kiranya muka beby2 ni sama mcm muka daddy nya.. haha, kn2.. and xlupa juga mcm muka awek ak gk.. (kng majuk plak dia kng xsbut nama dia)


So, try la dgn gmbr muka ak lain plak dan hasilnya:



Pergh, comel gler budak ni.. kecik2 dh ensem. mcm mat salleh beb.. ni mmg comel gle ni, xtipu la.. mcm ayahnya, hehe..

Itu saja la dimlm hari ni. Kepada sygku sha, thanks for the pics. I hargai sgt2.. Dan juga, peringatan kepada KAK JAMBU, jika anda membaca blog ni, jgn la sebar kepada smua STC. Karang dorg kata saya dh gatal nak kawin.. owh tidak, tidak sanggup den. This is just for fun saje. tiada niat lain..

Ok la, mau tido. besok keje la wei.. tido2.. nite2