Wednesday, May 26, 2010

Disorder

Ak seorg yg xbleh dipakai nyer.. aduhai.. cner nk brubah ni..
Penyakit utama ak.. xbleh menepati janji..
Cne nk brubat ek..

Monday, May 24, 2010

Cool places?

Ak plan nk jalan2 di singapore nnti.. tp ader tak antara sesiapa yg taw tempat2 yg best utk dilawati di cna... tolong bg cadangan bermas? klu ikutkan ak, ak nk melawat tugu singa tu sehari suntuk... mengadap dia jer.. haha.. mesti singa tu bosan tgk ak klu dia idup la.. caraaa..

So ader sesiapa mempumyai cadangan bernas?

Im back

dah lama ak tidak menulis apa2... xtaw nape.. adakah ak bz? adakah ak ni pemalas? mana2 pun boleh..
dan beberapa kali la ak ak kene marah la dengan sygku sorg tu... dia sorg jer yg menulis karya2... ak plak goyang kaki..
dan selepas ak melonjak umur ke 24 tahun (12 mei lepas), ak rasa kene berubah la..
ak akan try menulis dengan seadanya.. akan ak gagahkan hati ini untuk bekarya..
tapi harap maaf jika tulisan ku hanya merepek sahaja...
dan jika ader comment untuk karya2 ku selepas ini, sila tinggalkan pesanan, jgn2 malu... tolong insan yang bernama manusia yang serba lemah dan tidak sempurna ini..

harap akan ku berkarya lepas ni.. kwn2, beri la ku sokongan yek.. ok la, nk mkn megi dlu.. c ya